Oldalak

2012. 06. 08.

Gazdagság diadala

Hárshegyi útról fényképezve
A Hárs hegy utcácska
A sárga murvával felszórt "alap", ez itt régen erdei út volt
Tovább haladva a kis rét teteje elfogyott, erdőnek, bokroknak virágoknak nyoma sincs
A kerítéssel  kibővített terület
Árulkodó szines kis cölöp
A rombolásnak nincs vége
az út építése még további környezetrombolással jár
Távolban a Tündér szikla
Miért adtam ezt a címet:-A gazdagság diadala? Elképzelhetetlen lenne pénz nélkül elérni azt, hogy közel 400 nm-es alapterületű 3 szintes (mélygarázzsal is rendelkezik)lakóingatlan épüljön ott, ahol nincs út, amit a későbbiekben egy tájvédelmi körzet területén keresztül lehet csak megközelíteni.
Miért tart az építkezés vajon 2008. óta? Miért nincs nagy felvonulás?Mindig csak egy picit lopódzik egyre kiljebb és kiljebb a tulajdonos, és töri meg a természet rendjét.
Hiába minden ellenállás, hiába a környéken lakók akciója, hogy megállítsák a rombolást. Nemsokára itt megjelenik majd a tábla:-Magánterület!belépni tilos.A tábla pedig egy betonút mellett  fog állni.
Egy csupa ablak, hatalmas luxus ingatlan nőt ki a rét tetejére, és lassan el kell búcsúznunk kedves kirándulóhelyünktől.
Ahol a ház eleje van, erdő volt.Onnan jobbra és balra is erdő volt.

1 megjegyzés:

M. Fehérvári Judit írta...

Ahol mi élünk, két sávos úttal szegélyezett kiemelt zöld terület volt... Az utóbbi megmaradt... 30-as tiltótáblákkal és sok-sok trafival...Az előbbi nem...Négysávos lett és a hársfák halála volt a legszörnyűbb az egészben olyan 10 esztendeje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...