Oldalak

2012. 02. 07.

Találkozás

Nem volt erős a szél, fényképezőgéppel vállamon indultam a déli kutya sétáltatásra.Hidegnek hideg volt, pár kattintás, és a kezem dermedt lett. A játszótérről egy kisfiú szaladt ki szánkóval, és később esett le a tantusz, a gyerköcön egy kis dzseki, volt.. sapka és kesztyű nélkül szaladt fel a szánkódombra.
Hümmögtem magamban, és furdalt a lelkiismeret miért nem mentem a gyerek után, rákérdezni, ilyen hidegben miért nem öltözött fel rendesen.
Séta közben barátnőmmel is összefutottam, jó nagy kört mentünk ennek örömére. Séta közben megbeszéljük az aktuális témákat, most például nyugdíj, MALÉV, ilyenek.. és persze a család volt a téma.

Ősz vége felé a külső fittnes parkot építettek, közvetlen a játszótér elé. Okos meggondolásból, hozzáértő "sosemvoltszülő" agyában pattant ki az ötlet, hogy a gyerek majd bent játszik a játszótéren, a szülő kint sportol. Járókelők, vagy cserepadosok felváltva vigyázznak a bent játszó kicsikre nagyokra.
No vannak okos tervezők, és kivitelezők,ez van.

Amikor csendes a játszótér, mobilozó anyukák sem foglalják el az eszközöket.. ilyenkor mi sanyargatjuk testünket a gépeken.

 Két éve is esett a hó télen!!
 A találkozás, Prézli kutya szalad üdvözölni.
 Orlando sem marad el az üdvözléssel.Prézli pofáját lenyalogatja nagy buzgalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...