Oldalak

2012. 02. 06.

Igen hideg nap

Valóban hideg van.. ebben nem tévedtek az előrejelzésnél.
A fagy ellenére Cousine elküldte gazdagréti képeit, és most kis ízelítő a havas utcáról:
Remélem küld olyan képet is, mely az ablakból mutatja a város képét, szerencsésen magaslati képek készítése számára nem gond.
A budai 10 cm-es hó, tegnapi napsütés alatt felére fogyatkozott, a maradékot a szél seperte el véletlenszerű kisebb halmokba.
A szellőztetés a lakásban kicsit háborús hangulatot hozott számomra, vívtunk én és a hideg, a csata  gyorsan lezajlott, én nyeretem, bezártam két perc múlva az ablakokat.

Köpönyeg.hu szerint a mai várható időjárás:
Hétfőn eleinte ÉK-en még lehetnek kevésbé felhős tájak, majd fokozatosan ott is megnövekszik a felhőzet. A reggeli óráktól D felől egyre többfelé várható havazás. Napközben fokozatosan megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik az É-i szél, mely a DNy-i tájakon egyre komolyabb hóakadályokat képezhet. Reggel -22 és -12, délután -14 és -7 fok között alakulhat a hőmérséklet. Marad a zord idő, téli útviszonyokkal, így továbbra is csak az induljon útnak, akinek feltétlenül muszáj!

2012. 02. 06. (hétfő) 9:28 - Jön Budapest
A következő percekben már a főváros térségében is havazhat. Estefelé átmeneti szünet lesz a csapadékban, majd késő estétől főleg a Dunától nyugatra többfelé intenzív havazás valószínű. ÉK-en viszont alig lesz hó.(forrás:köpönyeg.hu)







Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...