Oldalak

2008. 03. 01.

Delirium - A Cirque du Soleil Live Music Concert

2008.március 01. 20:00 óra



Amiben ma részem volt, azt el sem lehet mondani, szavakkal kifejezhetetlen. Látni kell, hallani kell, ez olyan ajándéka volt életemnek, amiről azt gondoltam sokáig, elérhetetlen.




De mai estén egy álomban ébredtem, ami valóság lett. Csillagok közt szálltam, elborított egy hatalmas hullám, vad tomboló dobok közt ugráltam.




http://www.youtube.com/watch?v=V-NMBVI15oE&feature=related

"A DELIRIUM az egyensúly keresése egy világban, amely egyre kevésbé van szinkronban a valósággal. Technikai nagyságrendjével, az emberi látásmóddal és kreatív erőivel átlépi a megszokott aréna előadás határait. A DELIRIUM mozgássá változtatja a zenét.

A Michel Lemieux és Victor Pilon alkotópáros ötletei és rendezése nyomán létrejött DELIRIUM sokarcú esemény, példa nélküli összhang, a modern zenei egyveleg és a lélegzetelállító akrobatika, a multimédia és a lenyűgözően gigantikus látványelemek egyesítése. Feldobva az energikus Cirque du Soleil ritmussal, a DELIRIUM show a látvány és a hangzás kavalkádjába repíti a közönséget.

DELIRIUM…
A Cirque du Soleil legemlékezetesebb zenei pillanatai által ihletve, Francis Collard producer/rendező René Dupéré, Benoit Jutras és Violaine Corradi zeneszerzők műveiből merít, és új életet lehel ezekbe a kiváló klasszikus darabokba. A hangszereket Robbie Dillon dalszövege kíséri, amely új, költői dimenziót ad a zenének. Az eredmény egy sajátos egyveleg ütőhangszer-vezérelt popzenéből, dallamos balladákból és világzene által inspirált ritmusokból. Merüljön el a DELÍRIUM varázslatos, misztikus világában.

A DELIRIUM élő multimédiás élmény, 36 művészből álló nemzetközi stáb közreműködésével: 6 zenész, 12 táncos, 6 énekes, 9 akrobata és 3 színész veszi birtokba a színpadot egy időben. Most először a Cirque du Soleil előadásának a dallamok, a zenészek és az énekesek a hajtóereje."
forrás:www.kulturinfo.hu

[bagira]

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...