Oldalak

2013. 07. 27.

Sárgabarackos lepény

Maradt kis szemű sárgabarack, érettek. Egy gyors recept alapján, 30 perc alatt kész a nyári finomságunk:

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot.

Kikent, lisztezett tepsibe öntjük a tésztát, a tetéj kirakjuk felezett sárgabarackkal, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük(180 C fokon).

Hozzávalók:

  • 12 kanál liszt
  • 9 kanál kristálycukor
  • 2 egész tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 dl tej
  • 1 dl olaj


 Jó étvágyat!
Receptet itt találtam.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...