Oldalak

2012. 09. 10.

Tajtékos a hangulatom, bekapcsolva maradt a tévé,

és csak gratulálni tudok a kereskedelmi csatornáinknak, hogy Híradó címmel mennyi szennyet és mocskot tudnak letolni a torkunkon. (Pfujj, ez is egy jó kis közhely!)

Fél hétkor kezdődő hírportáljuk csak ontja a gennyet, a vért, a moslékot, ölnek és betörnek, rabolnak és meglopnak, ütköznek és szétvernek benne embereket,és ha nem elég, hatódj meg ezek után a rákos betegségben szenvedő szerencsétlen gyermeken. Ez a csúcspontja a félhetes nívótlan folyamnak. 

Majd jön pár kép Biszku lépcsőn való ereszkedéséről, büszkén vallja a díszpinty(szövegolvasós ügyeletes szóvivő, valamelyik a sok száz közül), micsoda fantasztikus diadal, mert most aztán a törvény lesújt a gaz elvetemültre (már ha az lesz, elég régen történt a dolog, csak félve jegyzem meg, hogy Csatáry ügy sem sima ügy, mert ki tudja mikorra végeznek a nyomozással, bizonyítással, az élet meg mint tudjuk, nem tart örökké. A második világháború is elég rég véget ért, de az Ügyészségünk MÁR tavaly szeptember óta nyomoz Csatáry ügyében. Nem tudom tovább jutottak ezen a ponton, mert néma csend honol írott sajtónkban.) 
 Biszkunk már másodszorra totyog le a lépcsőn - mutatta a tévé, Repetitio est mater studiorum, mint tudjuk-, a jobbikosok, fideszesek boldogok és büszkék, hogy a még élő volt kommunista vezető ellen eljárás indulhat. 

A csudában voltak eddig, akik elszámolni akartak? (Halkan pisszegek, most már minek? 91 évesen, milyen port vernek el rajta?)
A főügyész a rendszerváltás utáni magyar büntető igazságszolgáltatás jelentős mérföldkövének nevezte a gyanúsítást.(origo szerint) 
Gratulálok, mikor is volt a rendszerváltás? 

Szóval folyik a vér, és minden, ami torzképet fest világunkról, mert nem akarom elhinni, hogy csak ez érdekli az embereket, a nézőket. 

És csak így lehet bemutatni a világot? - ezt sem hiszem el. 

Ollóztam az online hírekből: 

- Szenzációsnak számító régészeti leletekre, i. sz. első századi csontvázas temetőrészletre bukkantak a régészek a Hajdú-Bihar megyei Derecske határában;
- Elveszett római kori várost találtak Olaszországban;
- 200 éve vívták a borogyinói csatát;
- Ellopott és visszaszerzett műkincsek a Szépművészetiben;
- Koszovó hivatalosan szuverén lett;
- Rejtélyes részecske állhat a szupernóva-robbanások mögött;
- Indul a választáson a pakisztáni atombomba atyja;
- A szomszédban tárgyalnak az IMF emberei stb., lehet szidni az internet butító vonzását, de legalább válogatok az oldalak között,és azt olvasom el, ami érdekel. 

A tévé előtt is figyelek, még véletlen se kapcsoljak kereskedelmi csatornára, ha hírekre lennék éhes.Szerelmese egy darabig nem leszek.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...