Oldalak

2012. 07. 24.

Nagyon jó a Duna parton üldögélni

Gondtalan  szórakozás.
 Kéznél illetve lábnál van minden, hideg hűsítő víz, a közlekedő hajók jóvoltából hullámfürdő, napsugár, kavicsok, homok, lágy szellő, avagy erősebb szél, vízpermet, igazi nyári kalandkellékek. 

Mindez szinte ingyen, mert komfortérzetünk növelhető hátizsákba becsent jégkrém okán, avagy hidegen spájzolt tea frissítőnek. Szóval megállapíthatom, nincs jobb szórakozás a Duna parti üldögélésnél, sétánál, hiszen nincs tömegnyomor, a kánikula kellős közepén is találhatunk olyan partrészt, ahol teljes nyugalomban élvezzük a dunai panorámát. 
Unatkozni nem lehet, eltévedt sirály szárnyalását figyelhetjük, vadkacsák úszkálnak cseperedő fiacskáikkal, lányaikkal, a vízitúrázok is megtörik a Duna lassú monoton folyását. 
Lehet merengeni szinte mindenen, csak a fantáziánk kell hozzá. 

Sportolásként előttünk a gyaloglás lehetősége, precíziós sportként kövek dobálása egy nagyobb kőre. Művészeti hobbink is használható, mindent le lehet fotózni. Kisebb festőállvány felállítható, bokánkat hűsítve gyönyörű tájkép varázsolható a vászonra. No, és még tutaj is eszkábálható, időigényes, de a végtermék élvezetes.






Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...