Oldalak

2010. 12. 11.

Egy dal története


Nem vagyok egy sorozat néző, nem vagyok olyan aki lecövekel egy állandó műsornál, azt csinálom, amihez éppen kedvem van. De péntek esténkén a TV2 dal show-ját választottam háttér zörejként az utóbbi időben.
Feltűnt egy hang, Szíj Melindáé, amely puha bársonyossága és érzelmi töltése az életért a sikerért kiáltott.
Tegnap este - rég volt ilyen- dühöt éreztem, eddig általam nagyon szeretett Mester Tamás elképesztően unfair módon követett el mindent, hogy Melindát kiejthessék.
Első helyen állt Melinda, torony magasan a nézői szavazatok azerint, és fiatalabb társait lehagyta a szimpátia mellette volt.
Én is drukkoltam, hiszen ő valóban egy rejtett kincs volt, igazi, nemes egyszerűséggel állt a színpadra, és próbált az álmaiba bevonni dalain keresztül.
Harcba nem csak önmagával keveredett, olyanok gáncsolták el, akiktől a segítséget kellett volna kapnia. Az ő számára valóban érték lett volna a győzelem, ő nem a pénzért, nem a sztárságért dalolt énekelt, ő az életéért, az álmaiért.
Nos, Mester Úr ezt vette el tőle, és elvette tőlünk a hitet, hogy hihessük, a tehetségkutató versenyen végre az egyszerű polgár is nyerhet.
Nem , Király Viktor és a hozzá hasonlóak nyerhetnek, akiknek a pelenkája is méregdrága márkájú volt, mert lehetett.
Lám ilyen a média:
A Tv2 szeretne fiatalabb célcsoporthoz szólni, növelni nézettségét a tizen- és huszonéves korosztályban, de Szíj Melinda végső győzelme nem tette volna a Megasztár márkát fiatalabbá, frissebbé (különösen nem, ha az RTL Klubon, az X-Faktor-ban a 21 éves Janicsák Veca nyer majd, két nappal később). Attól is tartott a csatorna, hogy az asszony nem tudott volna megfelelni a sok feladatnak, amely egy Megasztár-győzelemmel jár (rengeteg fellépés, Kapcsolat-koncert, számos médiamegjelenés, interjúk, tévériportok), az adás napján ezért is nyilakozhatta Mester Tamás az [origo]-nak, hogy "Renit vagy Attilát oda merem tenni a korábbi négy Megasztár-győztes mellé, sőt büszke is lennék rájuk".
forrás: origo

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...